Мариса - сырье и добавки для пищевой и фармацевтической промышленности.

Корзина

[ ... ] Товаров
Просмотр корзины
VirtueMart
Ваша корзина пуста.
Информация: Ваш браузер не принимает cookies. Если Вы хотите положить товары в Вашу тележку и купить их, то Вам необходимо включить cookies.
Карбоксиметилцеллюлоза натриевая сольКлейковина пшеничная (ГЛЮТЕН)

Картофельные хлопья

Используются для приготовления картофельного пюре, начинки для пирогов и слоеных изделий, для выпечки хлебобулочных изделий, а также в мясной промышленности. меш. 25кг.

( Китай )


Задайте вопрос по этому товару

Картофельные хлопья

Описание:

Используются для приготовления картофельного пюре , начинки для
пирогов и слоеных изделий , для выпечки хлебобулочных изделий , а также в мясной промышленности.

Ингредиенты:

Картофель свежий, эмульгатор, стабилизатор, антиокислитель, регулятор
кислотности, консервант.

Свойства:

Внешний вид - сухой сыпучий продукт в виде пластинок различной
формы и размеров
Вкус, запах - свойственные сортам картофеля, без посторонних привкусов и запахов. Цвет - от бледно -желтого до желтого различных оттенков, свойственных сортам картофеля ( визуальное определение)
Массовая доля влаги менее 8%
Консистенция приготовленного пюре: однородная, присущая картофельном пюре, без выраженной клейкости.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Опис: Використовуються для приготування картопляного пюре, начинки для

пирогів і листкових виробів, для випічки хлібобулочних виробів, а також у м'ясній промисловості.

Складники: Картопля свіжа, емульгатор, стабілізатор, антиокислювач, регулятор

кислотності, консервант.

Властивості: Зовнішній вигляд - Сухий сипучий продукт у вигляді пластинок різної

форми і розмірів

Смак, запах - властиві сортам картоплі, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - Від блідо-жовтого до жовтого різних відтінків, властивих сортам картоплі (візуальне визначення)

Масова частка вологи менше 8%

Консистенція приготованого пюре: однорідна, властива картопляному пюре, без вираженої клейкості.

Спосіб Для приготування картопляного пюре або начинки змішати 1 частину

приготування: картопляних пластівців з 6 частинами рідини (гарячої води чи молока)

температурою 60-80 ° С, швидко перемішати, закрити кришкою і через 1 -2 хвилини продукт готовий до вживання. Рекомендовано додавати в гарячу воду 1% солі, вершкове масло, інші компоненти за смаком.

При виробництві хліба пластівці безпосередньо вносять при замісі з усією сировиною або попередньо перемішавши їх з водою.

Подпись: 1677 кДж/402 ккал білок	7,50 г вуглеводи	83,00 г жири	0,50 г волокна	6,50 г сіль	0,13 г Харчова та енергетична цінність (в 100 г.):

Зберігання: термін придатності 12 місяців в закритій упаковці в чистому, сухому,

добре вентильованому приміщенні без сторонніх запахів при температурі не більше 25 °С і відносній вологості не більше 75%.

Упаковка: Вага нетто 25 кг, паперовий мішок з п / е вкладкою.

Виробник: Bangladesh









Обратный звонок

Закрыть
Ваше имя
Контактный телефон
Удобное время звонка
Введите код с картинки

Рекомендуем

Трансглютаминаза Подробнее Цена: 3000 UAHгрн.
Диоксид кремния, Е551 Подробнее Цена: 140 UAHгрн.
Пропиленгликоль 99,8% Подробнее Цена: 85 UAHгрн.
Фруктоза Подробнее Цена: 45 UAHгрн.
Мальтодекстрин DE 15-20 Подробнее Цена: 26 UAHгрн.

Кто онлайн

Сейчас на сайте находятся:
 17 гостей на сайте